Ook als ondernemer je zorgverzekering vergelijken

Ook als ondernemer is het verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. De verplichte verzekering voor iedere Nederlander is de basisverzekering. Dit is nodig om alle noodzakelijke medische kosten te dekken zoals bezoeken aan de huisarts of een opname in het ziekenhuis. De dekking van de basisverzekering is voor elke verzekeraar hetzelfde en wordt op jaarlijkse basis opgesteld door de overheid. Er kan echter een verschil in premie zitten. Door gebruik te maken van de website https://www.zorgverzekerinq.nl/zorgverzekering/vergelijken/ kan je zorgverzekeraars met elkaar vergelijken en aan de hand hiervan de beste en voordeligste verzekering kiezen die bij jou past.

Zorgverzekering vergelijken op zorgverzekerinq.nl

Op de website https://www.zorgverzekerinq.nl/zorgverzekering/vergelijken/ kan je alle zorgverzekeringen van het jaar 2023 met elkaar vergelijken. Je kan namelijk aardig veel geld besparen op maand per premie, tot wel 444 euro! Er zijn heel goedkope basisverzekeringen te vinden. De reden dat deze basisverzekeringen zo goedkoop zijn is omdat je maar terecht kan bij een aantal zorgverleners, te vinden in de polis. Wanneer je bij een zorgverlener terecht komt die niet in het contact staat wordt maar een deel van je zorgkosten gedekt. Als je bijna geen zorg nodig hebt in het jaar is dit de beste keuze.

De beste manier om een zorgverzekeraar te kiezen is om te kijken welke zorginstanties bij jou in de buurt worden gedekt door de verzekering en om te kijken naar hoeveel zorg je de voorgaande jaren nodig had. Heb je erg weinig zorg nodig gehad en ga je amper naar de huisarts? Een goedkope basisverzekering is dan de beste optie. Als je vaste klant bent bij het ziekenhuis, dan is een aanvullend pakket een goede toevoeging tot je verzekering. Door dit aanvullende pakket worden meer kosten gedekt. Ook aanvullende verzekeringen kan je vergelijken op de website https://www.zorgverzekerinq.nl/zorgverzekering/vergelijken/.

Als ZZP er is het dus ook verstandig om je zorgverzekering te vergelijken. Het kan namelijk voorkomen dat je een verzekering hebt gekozen waar veel van de kosten niet eens worden gebruikt. Is dit het geval, dan is het verstandiger om te switchen naar een goedkopere verzekering zodat je aardig wat kosten in de maand kan besparen. Het kan ook zijn dat je te veel eigen bijdrage of eigen risico moet betalen. Dan is het verstandiger om een duurdere verzekering te kiezen. Je betaalt wel meer premie in de maand, maar minder aan eigen risico en eigen bijdrage.

Leer alles over de zorgverzekeringen van 2023

Vanaf 12 november 2022 is het mogelijk om over te stappen van verzekeraar. De basispakketten en aanvullende pakketten veranderen op jaarlijkse basis. Rond deze tijd is de premie en polis van elke verzekeraar bekend, zodat je deze goed door kan nemen en de beste verzekeraar voor jou kan kiezen. De website van Zorgverzekerinq.nl biedt de nieuwste informatie over de ontwikkelingen binnen de zorgverzekering. Het is een onafhankelijke website die informatie biedt over de verschillende verzekeraars en jou helpt met het vinden van de laagste premie. Met vergelijken kan je veel kosten besparen. Leer hier meer over op Zorgverzekerinq.nl!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *