Wanneer moet ik mijn crypto verkopen?

Cryptocurrency is echt iets van deze tijd. In de afgelopen jaren is dit online betaalmiddel erg populair geworden. Veel mensen zijn ook inmiddels stinkend rijk geworden door de handel in crypto. Maar om geld te verdienen moet je eerst goed markt begrijpen. Maar hoe bepaal je nou het juiste moment om je cryptocurrency te verkopen? Je leest het hier vandaag.

Bepaal het juiste moment

Dit geldt zowel voor de verkoop als inkoop van cryptocurrency. De koers is hierbij je beste vriend, want je kunt vanuit de koers bepalen of dit een goed moment is om te investeren. Op dit moment zitten we middenin de coronacrisis. En tijdens een crisis daalt de waarde van veel aandelen altijd. We hebben dit ook gezien bij Bitcoin. De waarde voor de crisis was bijna 9000 euro. Nu in de crisis is de waarde bijna gehalveerd. Dit is het juiste moment om Bitcoin te kopen.

Waar bewaar ik mijn cryptocurrency?

Omdat crypto digitaal is wordt deze valuta ook op een online plek bewaard. Dit heet een online wallet. Hierin zijn je crypto ’s veilig voor cybercriminelen. In het verleden is het een keer voorgekomen dat cybercriminelen Bitcoin buit hebben gemaakt. Nadat incident heeft Bitcoin gelijk een verbeterde blockchain geïntroduceerd. Inmiddels is het vrijwel onmogelijk voor cybercriminelen.

In welke crypto moet ik investeren?

Veel mensen kennen de Bitcoin, maar er zijn ook veel andere munten op de markt. Zo zijn Ethereum en Ripple ook opkomende crypto ’s.  Ethereum kopen gebeurt tegenwoordig ook steeds vaker, omdat de prijs veel lager ligt dan de prijs van een Bitcoin. Ook hierbij moet je goed de koers in de gaten houden.

Tot slot

Wanneer je gaat investeren in cryptocurrency moet je van tevoren goed je huiswerk doen. Investeer niet zomaar in een valuta. Er zijn genoeg mensen die tips geven op internet. Je kunt dit gebruiken, maar volg niet blindelings een advies. Investeer in het begin ook niet te veel geld, maar kijk wat het effect is op sommige valuta.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *